Aktywne Wpisy
miekki_am +388
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +43
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
ostatnio w kosciele byliśmy 5 lat temu na pogrzebie. normalnie nie praktykujemy, choc jak obudzisz mnie w nocy to prawie każdą modlitwe z pamięci wyrecytuje. tak mnie zindoktrynowali w dziecinstwie.
Ale córka nie wie nawet kto to jezus.
świadomie nigdy nie zapoznawalem jej z tymi p--------i.
Starsza, którą tez różowa splugawila komunią, a ktora kazala się wypisac z religii mówi, ze niech idzie dostanie prezenty.
Ja na to ze ja bede musiał za najlepsze zaplacic wiec tak czy inaczej sie nie kalkuluje.
"ja dostałam telewizor i konsole"
Zgadnijcie od kogo.
dlaczego tak trudno dotrzec do tych zwojów mózgowych odpowiedzialnych za klerowe s----------e u rozowych matek?
niepraktykujaca, nie odmawia modlitw, ale k---a komunia i ksiądz po kolędzie muszą byc.
Dlaczego nikt mnie nie słucha żeby zostawić to do decyzji dziecka, az dorosnie?
z chrztem bylo tak samo
przepraszam corciu, ze zawiodlem jako ojciec.
(╥﹏╥)
#tatacontent #religia #komunia #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
@erebeuzet Czy dziecko powinno mieć komunie to powinno się zapytac dziecka.
Miałam kolezankę, która miała rodziców całkowitych ateistów. Chciała bardzo isć do komunni, chodziła na religie. Nie pamiętam czy poszła, ale rodzice jej nie bronili.
@erebeuzet: palcem nie kiwnąć w tej sprawie, kupić dziecku prezenty i dać dzień wcześniej. Różową obserwować, bo jest do wymiany. Masz zerowy szacunek w jej oczach, jesteś bankomatem. Zalecam szybką terapię z kanałem Musisz Wiedzieć na YT.
Alternatywnie, możesz zawsze zamknąć mordę i robić co różowa każe tak jak do tej pory.
ale ładnie sobie zwizualizowales 8)
pozdrawiam
@erebeuzet: dziwne że nikt nie zauważył, że OP ma gdzies temat religii, tylko najbardziej go boli ze będzie musiał kupić prezent dla swojego dziecka z tego powodu xD już współczuje dziecku takiego rodzica.
a dziecko jak nie bedzie miało ultra prania mózgu od małego to bedzie miało w totalnej dupie tą komunie, a
@BombaskaEskadraLotnicza: Kieruje nimi szatan - dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡°)