Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kizalfon spróbuj zakleić okna folia NCR od zewnątrz, tak żeby srebrna strona odbijała ci promieniowanie cieplne. ja tak zrobiłem i w pokoju mam 26-27 stopni, gdy na zewnątrz jest powyżej 30
  • Odpowiedz
@kizalfon: Rolety na okna zasłonięte w ciągu dnia, pozamykane okna w ciągu dnia, termoizolacja budynku (szczególnie poddasze). Maślanka w lodówce, elektrolity plus magnez. Trening cardio typu skakanka. Prysznic- na końcu chłodna woda. Taki mam przepis na upały.
  • Odpowiedz
W swojej norze mam 26 stopni Celsjusza a wieczorem bez zmian. Rano wychodząc do kołchozu, okna rozszczelnione plus rolety i g---o to daje, same mury oddają full ciepła. Nad łóżkiem mam wentylator z timerem i mieli zupę z ciepłego powietrza, dobre chociaż i to.
  • Odpowiedz
@kizalfon: mieszkasz w psychiatryku lub szpitalu? Nie masz klamek do okien? Jak otworzę okno na noc to w nocy się budzę i muszę zamykać bo jest tak zimno.
  • Odpowiedz
mieszkasz w psychiatryku lub szpitalu? Nie masz klamek do okien? Jak otworzę okno na noc to w nocy się budzę i muszę zamykać bo jest tak zimno.

ale w nocy jest naprawdę już chłodno, weź se okna pootwieraj czy co

@szzzzzz: @buchowo: no skoro Wam jest zimno to NA PEWNO innym też będzie... Moje optymalne warunki do spania zaczynają się od poniżej 19 stopni w pokoju i wilgotności
  • Odpowiedz