Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Skąd bierze się wyparcie i usilne bronienie kiedy przedstawia się farmazony Midasa o Mensie, lokatach 10%. Jest grupa osób które tu lata i się pieni na każdy wpis z pokazanym farmazonem. #nieruchomosci #gielda

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Skąd bierze się wyparcie i usilne bronienie

@mirko_anonim: bo jest grupa osób, która chce by mick miał racje i nie był farmazonem. Chcą kupić mieszkanie i naprawdę czekają na spadki. Dodatkowo przez to czekanie na spadki od 2020 są już w tym momencie kilkadziesiąt czy nawet kilkaset tysięcy stratni a im bardziej pociąg z nieruchomościami im odjeżdża tym agresywniejsi się robią.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ludzie sie dziela na takich, ktorzy sa krytyczni wobec twierdzen (w tym swoich) i maja refleksje...

I na takich, ktorzy rozmawiaja z innymi tylko po to, aby upewnic sie w swoich przekonaniach. A jak im sie cos nie zgadza to wrzucaja na czarno albo wypieraja
  • Odpowiedz
@olcayn: tak, na pewno jest tu grupa ludzi żyjących z rodzicami bądź na wynajmie, która kisi kilkaset tysięcy złotych i czeka na spadki ( ͡° ͜ʖ ͡°) a może po prostu ludzi, którzy widzą, że jest to towar przewartosciowany a potrzebują jednak kupić jakieś mieszkanie?
  • Odpowiedz
@Heezy:

jest to towar przewartosciowany

XDDD

A co do reszty to miałem na myśli przede wszystkim właśnie ten drugi typ osób. Nie wiem skąd ci się wzięło to pierwsze zdanie.
  • Odpowiedz
@olcayn: każdy rozumuje po swojemu. Spoko, że wyśmiewasz moje zdanie, ale fakt jest faktem :) dodatkowo Twoja postawa sugeruje, że celowo polaryzujesz tagowiczów czyli albo troll albo sam już nie wiem co. Pierwsze zdanie wynika z tego co napisałeś, ponieważ na pewno każdy kto ma rzeczywistą możliwość kupna nieruchomości i życia "na swoim" czeka na mityczne jebniecie. Nie widziałem nikogo takiego na tagu z wyjątkiem żartownisiów.

@NiszczycielKredyciarzy jest to
  • Odpowiedz