Wpis z mikrobloga

@BooB @Sqb1911 @Deska_o0 jak nie macie iPhone to lepiej się nie wypowiadać, jest to darmowe i intuicyjne jak się już pierwszy raz zrobi. Wybierasz piosenkę w icloudzie, wybierasz fragment max 20sekund bodajże, który ma grać i importujesz i już widzisz piosenkę w dzwonkach, czemu kłamiecie, ze jest to płatne? Jakim cudem jeden z was napisał 20zl?
  • Odpowiedz
@100-TVarzyGrzybiarzy: jak masz zamiar kłamać to lepiej nie udawaj że cokolwiek wyjaśniasz, ale mam tylko jedno pytanie, skąd masz legalnie darmowe interesujące cię piosenki w icloudzie? musiało coś się zmienić od rana, chętnie uaktualnię swoją wiedzę
  • Odpowiedz
@Deska_o0 iTunes a nie iCloud. Pomyłka. wrzucasz piosenki pobrane np z yt do iTunes jak każda inna co przenosisz przez iTunes z biblioteki przez kompa, masz opcje tam przytniecia piosenki i robisz kopie danej piosenki w skróconej wersji i jak ma mniej niż 20 czy tam 30 sekund będzie pojawiać się w dzwonkach. Tak ciężko jakikolwiek poradnik odpalić? Ale żeby wymyślać, ze jest to płatne to trzeba mieć coś z głowa
  • Odpowiedz
@Deska_o0 możesz sobie wyciąć z legalnie posiadanego pliku. Ja mam iPhone i 15+ dzwonków na różne osoby, żebym wiedział czy biec do telefonu czy nie.
  • Odpowiedz
@PAST: twój poprzednik pisał że mogę legalnie za darmo ustawić dowolną piosenkę, nie było nic o konieczności jej posiadania, a co za tym idzie płacenia za nią, wciąż czekam
  • Odpowiedz