Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +235
tak dzis dzieci wygladaja, future is now old pryku
źródło: temp_file4728217657852541839
Pobierz
Antybuka +530
Co jest K---a xD
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?
Pomińmy fakt pomylenia człowieka z dzikiem, ale k---a mać, kto strzela do czegokolwiek przy płocie i domu w którym są ludzie?
#myslistwo #patologiazewsi #pytanie
źródło: wtf
Pobierz

źródło: IMG_3993
PobierzTeraz muszę się często łapać za swój telefon w tłumie, bo mylę mój z dzwonkami innych ludzi.
Większość ludzi nie zmienia bo ma w------e, nawet nie wiem jaki mam, bo i tak telefon prawie zawsze wyciszony i tylko wibracje.
@BooB: oczywiście że można, tak samo jak oczywistym powinno być że nie jest to darmowe
@Nofuck: normalni ludzie mają telefon wyciszony 24h na dobę i nie wiedzą nawet jaki mają dzwonek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie cringe'owy, przyjemna melodia która nie zwraca uwagi ważniaków i napinaczy, ale za to inni ludzie potrafią do niego vibe'ować albo pochwalić za fajny dzwonek xD Od razu poznaję kto jest spoko