Aktywne Wpisy
Dopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz
p3sman +105
źródło: 1000009617
Pobierz

źródło: IMG_3993
PobierzTeraz muszę się często łapać za swój telefon w tłumie, bo mylę mój z dzwonkami innych ludzi.
Większość ludzi nie zmienia bo ma w------e, nawet nie wiem jaki mam, bo i tak telefon prawie zawsze wyciszony i tylko wibracje.
@BooB: oczywiście że można, tak samo jak oczywistym powinno być że nie jest to darmowe
@Nofuck: normalni ludzie mają telefon wyciszony 24h na dobę i nie wiedzą nawet jaki mają dzwonek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie cringe'owy, przyjemna melodia która nie zwraca uwagi ważniaków i napinaczy, ale za to inni ludzie potrafią do niego vibe'ować albo pochwalić za fajny dzwonek xD Od razu poznaję kto jest spoko