Aktywne Wpisy

simpiara +158
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

#mecz
@jacas: przecież tak to wygląda, mecze olgądasz raz do roku? tylko oczywiste spalone się gwiżdże, stykowe pozwala się dograć do końca
źródło: Wox4Osw
Pobierz@dominowiak: Przecież var tu nie interweniował, gol był po gwizdku więc nie było czego sprawdzać, bo nie dało się już tej sytuacji cofnąć. Na tym właśnie polega błąd Marciniaka, nie dał dograć i sprawdzić varem. Wyszło jego ego i niechęć do varu.
@jacas: No i często tak to wygląda, że się sytuację na styku varuje. Ba czasem metrowe spalone czakaja. Szczególnie w meczu o finał LM. Z----ł liniowy podnosząc, ale tak samo z----ł Marciniak jak to odgwizdal.
To jest właśnie jedna z sytuacji której obawiałem się po wprowadzniu VARu. Sędziowie będą puszczać jak nie będą na co najmniej 90% pewni, no w razie czego sprawdzi VAR. Kilka takich akcji e meczu i piłkarz dodatkowo zmeczony na tyle, że też może to wpłynąć na wynik.