@LazyInitializationException: Netanjahu Putina określał mianem swojego przyjaciela, a nie Ukraińców. W rządzie Izraela i Knesiecie jest zbyt wiele osób pochodzenia rosyjskiego by zerwali współpracę.
Ja mówię o okresie od 1949 bo wtedy nieustannie miała miejsce emigracja i co roku różna liczba Żydów uciekała z ZSSR były lata gdzie uciekło kilkuset a były lata gdzie kilkadziesiąt tysięcy.
Poza tym tak jak mówiłem było to ludzie głównie z ukraińskiej republiki. No i jak ktoś mieszkał w Rosji to nie znaczy że jest pochodzenia rosyjskiego. Mylisz etniczność z
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło:
PobierzJa mówię o okresie od 1949 bo wtedy nieustannie miała miejsce emigracja i co roku różna liczba Żydów uciekała z ZSSR były lata gdzie uciekło kilkuset a były lata gdzie kilkadziesiąt tysięcy.
Poza tym tak jak mówiłem było to ludzie głównie z ukraińskiej republiki. No i jak ktoś mieszkał w Rosji to nie znaczy że jest pochodzenia rosyjskiego. Mylisz etniczność z