Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +379
źródło: temp_file1450738570864815471
Pobierz
orgin246 +135
Fajny ten NOWY Switch 2, tak fabrycznie zapakowany i w ogóle nieużywany ( ͡° ͜ʖ ͡°). Wy tam normalni jesteśćie @Media_Expert ?
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
Sprzęt z zwrotu/outlet jako nowy sprzedajecie i wysyłacie? Oczywiście zgłosiłem reklamację, ale fajne standardy tam macie.
#switch #mediaexpert #zakupy #nintendoswitch
źródło: 20251208_090402
Pobierz

#motoryzacja #samochodyelektryczne
źródło: IMG_20240507_191013
PobierzJeździsz na narty na Kilimandżaro i to jeszcze na tydzień? Samochodem?
Gdzie jedziesz na tydzień kilkanaście tysięcy kilometrów na narty samochodem? Już się nieźle odklejacie w tych bajkach xD
Btw mi na 900 km w Alpy schodzi niecała godzina na ładowanie, więc nie wiem gdzie trzeba jechać żeby 4 dni ładować
Widze, że równie dobrze mógłbym rozmawiać z psem...
Polska - Szwajcaria ~1400km. Normalnie robię trasę na raz, realnie 14h z postojami, wyjeżdżam rano, jestem wieczorem. Elektrykiem trzeba to rozbić na 2 dni i zrobić nocleg gdzieś po środku. Licząc powrót wychodzi 4 dni w podróży.
Po co? Mam 1800 km do Polski i jadąc SUVem wyszło niecałe 3h na ładowanie. Na te 19h jazdy i tak mam więcej przerw. No ale mi powiesz że siedziałem 2 dni na ładowarce xD
Na autostradzie czas ładowania wychodzi 10 min na każde 100 km więc łatwo policzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wsiadam do takiej metalowej puszki jak człowiek