Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

To prawda… . Nie udało mi się przewidzieć covidu, wojny i bk2%. Niestety nie jestem jasnowidzem. Całe szczęście, że moje analizy jasno wskazywały, że Warszawa to niesamowity rynek pracy i biznesu, gdzie budują się ciągle wieżowce, firmy przenoszą swoje siedziby i otwierają centra usług wspólnych od 2015 roku. Wtedy postanowiłem wbrew sentymentowi ładować się w nieruchy. Później 2017, 2019, oraz w dołku przedbekowym 2022. Moje analizy okazały się skuteczne i jestem zakredytowanym (dochód to -1500zł miesięcznie) 35- rentierem. To znaczy dopłacam 1500zł miesięcznie, żeby za kilka lat mieć 4 mieszkania w Warszawie bez hipoteki.
Niestety, gdybym przewidział sypanie i wojnę to bym się pakował bardziej. Wystarczyło bardziej zaryzykować, ale analiza wsteczna zawsze skuteczna.
#nieruchomosci #gielda #ryzyko
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Ładny wynik ale my tutaj tyle do depo to czasem dziennie dopłacamy także nie wiem czy jest się czym chwalić.