Aktywne Wpisy
patryk_66 +258
Birdperson +474
Serdecznie NIE POLECAM Internetu z Play. Proszę o plusiki, co by więcej osób to zobaczyło.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Kupiłem pojazd z salonu z transportem, adres na fakturze to adres mojego zamieszkania - dostawy.
Mój adres zameldowania jest inny, natomiast jest to ten sam Powiat, to samo Starostwo, obsługuje obie miejscowości.
Przy rejestracji kobita przywaliła się o adres na fakturze, że jest inny niż zameldowania. I chcę korekty faktury na adres zameldowania. Nie jest to jakiś wielki kłopot natomiast trochę się w-------m że znowu muszę marnować cały dzień, stać w kolejkach.
Czy miał ktoś taką sytuację? Jest to jakoś poparte w przepisach?
#rejestracja #samochody #motoryzacja #prawo #faktury
Czemu tylko 2 dni?
Poza tym rano 7:25 (starostwo jest czynne 7:30) rozdawane są numerki przez jakiegoś kierownika, ludzie się już od 6 ustawiają. Ja byłem kilka minut przed 7, a wszedłem jakoś po 9.
Także cały dzień w dupę tak czy siak. Trzeba brać wolne i marnować czas. Już dawno powinna być możliwość zrobić to przez internet.
Dopisali mi w salonie pesel na fakturze i przeszło.
Jeśli się będą czepiać to u mnie wystarczyła nota korygująca, salon wysłał mi skan, wydrukowałem i z tym wydali dowód bez problemu.