Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +696
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
nawet pracując w branży śmiałem się z fikołków argumentujących prowizję z obu stron....
Mój faworyt: byłam zainteresowana działką, która była przeznaczona w części na zabudowę, w części na zalesienie. Wysłałam bardzo konkretne pytanie o to, jaki procent przypada tu i tu. Otrzymałam odpowiedź (nie żartuję), że "to jest tak, jakby kupiła pani czteropokojowe mieszkanie w bloku i sprzątała tylko w jednym".
Żadnych innych informacji.
ha tfu na
@Janusz_Conway: A to tylko początek zalet.
Pierwszy chciał podpisać ze mną umowę na wyłączność, żeby mi powiedzieć, w jakim kierunku geograficznym są okna w mieszkaniu (był potencjał na dobry widok na góry)
Drugi chciał sprzedać mi ziemię, potem właściciele się rozmyślili, a potem znów chciał sprzedać tę samą ziemię.
Trzeci agent nieruchomości przez pół roku babrał się z wytyczeniem dla mnie działki "na miarę" i wyprostowaniem statusu
@miki4ever: Kupowałem mieszkanie z rynku wtórnego. Sam to ogarnąłem, bo blisko miejsca zamieszkania notariusza chciałem załatwić. Całą dokumentacje musi i tak przygotować sprzedający tj. świadectwo energetyczne itd., a umowę i wszystkie inne dokumenty notariusz.
Nie wiem czy to warte policzenia mnie i sprzedającego 2% prowizji :D
@TouchMTraLaLa: malo go ogladalem ale wyobraz sobie ze narzekal
jakis odc ogladalem ze do gara nie bylo co wlozyc, tulal sie po jakichs hostelach bo roboty nie mogl znalezc i juz mial do kraju wracac, bo glod do d--y zajrzal
albo tak p-------l pod publiczke
w-----a mnie on ogolnie dlatego nie ogladam
Edit: jestem sprzedającym.