Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +88
Bruce Willis nie zmienił tylko kariery. On zmienił czyjś los.
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
źródło: 1000015276
Pobierz
zajsty +32
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz

Moja opinia: ty jesteś odpowiedzialny za swoje nałogi i ich zwalczanie, nie twoja dziewczyna. Chciałeś sobie kupić, to kupiłeś, co ona ma ci zabraniać ?
Potraktowała cię jak dorosłego, ty zaś wiedziałbyś chyba w niej swoją matkę?
Jeżeli zaczęliście być razem kiedy ona paliła, to teraz jakieś wymaganie że ma przestać, to może być za dużo dla niej. Czy ona ma prawo np wymyślić że ty masz zostać weganinem?
Jak nie chcesz, żeby paliła, a ona nie chce rzucić palenia to poszukaj sobie innej dziewczyny. Wymuszanie na kimś zmiany stylu życia nie jest ok, a dlaczego to Twoja wersja