Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Zamiast pisać na wykopie, napisałbyś zapytanie co centrali i byś się wszystkiego dowiedział. KFC mimo, że to sieciówka i powinna mieć jakieś standardy, z tego co słyszałem od pracowników to nie mają żadnych i nic nie przestrzegają, równie dobrze możesz iść do obszczanej budy z kebabem i standard przestrzegania bezpieczeństwa żywności będzie prawie taki sam. W Mcdonald jak coś jest po terminie, nieświeże według ich standardów jest wywalane, w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też bywałem czasem przed zamknięciem i też mówili, że tego tego i tego już nie ma, i mogę wziąć tylko to i to. Rozumiem w sumie, muszą jakoś wygaszać te maszyny, a na zaś nie robią bo potem może zostać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lentilek: @sberatel : doświadczenie mam takie, że jak kiedyś dostałem wyraźnie przesuszone kurczaki, zrobiłem foto, wysłałem do centrali, to przeprosili i dali rabaty. Więc myślę nie jest do końca tak, że mają to totalnie gdzieś. Tutaj problem jest nieco inny, bo chodzi konkretnie o ich standardy jeżeli chodzi o zamykanie lokali. Chciałem się dowiedzieć, czy ktoś wie, czy takie są, bo nie chce mi
  • Odpowiedz