✨️ Obserwuj #mirkoanonim krótka piłka - wkrótce ostatecznie wyjeżdżam na drugi koniec świata i wylogowuję się z cywilizacji, internetu itp. co zrobić z kasą którą mam odłożoną na koncie? nie mam partnerki, nie mam najbliższej rodziny którą lubię na tyle żeby im to oddać, nie mam bliskich znajomych o których wiem że to dobrze wykorzystaj. oddać to na jakąś fundację? jest tego trochę ponad 500k PLN. te środki nie będą mi potrzebne, tam na miejscu mam zapewnione wszystko czego potrzebuję. proszę o sugestie i konkretne namiary na organizacje, fundację itp. #kiciochpyta #pytanie #finanse
krótka piłka - wkrótce ostatecznie wyjeżdżam na drugi koniec świata i wylogowuję się z cywilizacji, internetu itp. co zrobić z kasą którą mam odłożoną na koncie? nie mam partnerki, nie mam najbliższej rodziny którą lubię na tyle żeby im to oddać, nie mam bliskich znajomych o których wiem że to dobrze wykorzystaj. oddać to na jakąś fundację? jest tego trochę ponad 500k PLN. te środki nie będą mi potrzebne, tam na miejscu mam zapewnione wszystko czego potrzebuję. proszę o sugestie i konkretne namiary na organizacje, fundację itp. #kiciochpyta #pytanie #finanse
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Do więzienia idziesz? xd
A co do kasy, to mam fajny pomysł na biznes ( ͡~ ͜ʖ ͡°)