Aktywne Wpisy
bobsley33 +274
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
#tinder #seks #rozowepaski #p0lka
hellb0y +140
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
#rower #gravel #podroze
@mayek: ziomek burmistrza/prezydenta ma firme co kostke bauma robi xD. Patrz: jasło na podkarpaciu. Wybetonowali co sie da kostką sprzed 20 lat.
@Querly96 Już spieszę z wytłumaczeniem. Nie ma sensu praktycznego, za to jest sens inżynieryjny i rada gminy jest zadowolona. Zwiększa bezpieczeństwo, bo rowery nie jadą po jezdni.
A że jest #!$%@? i niepraktyczna? Żaden inżynier ani radny
@mayek: Taniej to byłoby poprowadzić równo ścięzkę przez ten podjazd do posesji jak to ma miejsce w normalnych krajach, a nie odwalać jakieś łatki co 2 metry.