Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +98
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka i że się otrząśnie i nie będzie do mnie pisać.
Dobrze zdobiłem?
#zwiazki #tinder #gorzkiezale #pdk
Hej. Jestem tą starsza dziewczyną. Odblokuj mnie proszę. Tęsknię 😘
@hellb0y: nie powinna, panie nastolatek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nieeeeeee
😅😅😅
Komentarz usunięty przez moderatora
@hellb0y: jak ktos nie ogarnal ocb to pozagladajcie dobrze na te tagi i poszukajcie pewnego wpisu zamiast sie pienic xd
Komentarz usunięty przez autora