Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jonasz68: Mam większe problemy niż jakieś gowniane apki randkowe które i tak nic nie wnoszą do życia,bo albo same patusy albo atencjuszki tam sie nieda poznać nikogo może kiedyś było inczej…
  • Odpowiedz
@PiesekKrolowejElzbiety: A czy widziałeś wogole kto siedzi na takim badoo? Dla mnie to jakaś inna rzeczywistość same patuski z dziećmi i grube świnie,a Tinder to promowanie instagrama i nabijanie atencji koło sie zamyka…
  • Odpowiedz
@jonasz68: no tak jest potwierdzam widziałam. Ale uważam że setka spermiarzy, zawsze ci sami piszący ze swoich faktycznych profili, zawsze piszący dokładnie to samo (raczej nic sensownego i zachecajacego) to nie jest żaden wyczyn. Ale przyznam że przynajmniej w niektórych grupach gdzie się pisze ogłoszenia z anonima i trzeba kilka zdań napisać brzmią lepiej niż konta z dziwacznymi zdjęciami bez opisu na apkach. Wydaje mi się że na tą dysproporcje
  • Odpowiedz
@jonasz68: Pytanie jest takie ilu z tych spermiarzy jest tak na prawdę zainteresowanych wejściem w związek a nie tylko piszą tak bo mają taką potrzebę dawania atencji w internecie? Podejrzewam że nikt kto szuka miłości na takich grupach nie jest tym na poważnie zainteresowany.
  • Odpowiedz