Aktywne Wpisy

Altar +97
#20latwykopu Jestem tu od ponad 18 lat. Na początku było zajebiście i elitarnie. Nigdzie (poza forami tematycznymi) nie było takich dyskusji. Później zleciały się dzieci Neo i politykierzy. Jeszcze wtedy było nieźle. Od 2015 roku, Wykop leci na łeb i obecnie to ściek. Nie zaglądam na Onet, itp. ale podejrzewam, że tam jest teraz lepiej.
A mówię tylko o użytkownikach. Nie zacząłem nawet o upośledzonej moderacji (która pewnie przyklei mi
A mówię tylko o użytkownikach. Nie zacząłem nawet o upośledzonej moderacji (która pewnie przyklei mi

SliskiTyp +4
Ej, śpicie już? (ง✿﹏✿)ง

@Szinako: Po cos mamy wojska zawodowe, wiec niech wykonuja swoja prace.
Gdzie widzisz problem?
@Nedkelly2: Po coś też mamy Saszki, niech bronią własnego domu.
Gdzie widzisz problem?
@Stulejman_Wspanialy: Wojsko zawodowe powstało po to, by bronić Ukrainy w imieniu Saszek xD.
@Stulejman_Wspanialy: NATO jest sojuszem obronnym, którego celem jest obrona każdego z członków tego sojuszu przed jakimkolwiek agresorem. Ukraina w NATO nie jest xD.
Zdajesz sobie sprawę, że Polska opl na razie nie istnieje a wjazd na Ukrainę poskutkuje ruskimi rakietami?
@artiom143: Jak sie cala armia NATO zbierze w kupe, to moze unikniemy poboru w przyszlosci i wojny totalnej.
Samej zawodowej to bedzie z 2 mln w Europie.