Aktywne Wpisy

szcz33pan +2392
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
tomasztomasz1234 +782
Polski lekarz, gdy zobaczy zarobki w bogatej Szwecji xDDD
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
#polska #lekarski #lekarz100k #konowalposting #ciekawostki #zarobki #ekonomia #szwecja #emigracja
źródło: polskilekarzszwecja
Pobierz

źródło: IMG_7854
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 00bc1ab1c3b1c71fb3a8eceb5052aa8f
PobierzSporo czynych modelek erotycznych tworzy rownoczesnie kontent "youtubowy" czyli miekki.
(ʘ‿ʘ)
@otto13 mowa o tych z kamerek i teraz OF. Jak ta polska influ o ktorej tu mowa.
@Jerzypodbroznyofficial bo sa znanymi gwiazdami w branzy erotycznej. Ktora ma masy fanow, mysle nie mniej niz sport!
Ludzie ccha wiedziec o nich wiecej niz tylko materialy e-------e. W efekcie artykuly czy filmiki z nimi sa popularne,
@Aster1981: koledze się chyba nazewnictwo p----------o, to się nazywa "e-k---y"
@neverwalkalone: W sumie nawet pamiętam ten odcinek, bo moja ogląda ten taniec. Jak jej rodzicie opowiadali, jacy są dumni z osiągnięć córki.
Ciekawe, czy z tego epizodu też byli dumni.
@Aster1981: poprawiłem :)
@Aster1981: bo tak ma być. P---------a to obrzydliwe zajęcie i w każdym normalnym społeczeństwie powinno być piętnowane. Z tego powodu słowa określające prostytucje mają negatywne znaczenie.
Po tym jak bronisz e-prostytucji wnioskuję, że sama chciałabyś być taką e-ku*wą.
Komentarz usunięty przez autora
@Aster1981: ma mieć negatywne obraźliwe znaczenie, to ma być wstyd dla młodych dziewczyn a nie wzorzec do naśladowania.