Wpis z mikrobloga

@Aster1981: spoko. K---y, czy internetowe czy takie realne, też są potrzebne. Ale na Boga - czemu robi się z nich gwiazdy, kreuje na osobowości, normalizuje prostytucję i ją promuje? Kiedyś mieliśmy Kurka i Kamińskiego z "Sondy", Janusza Weissa... Telekamery dostawała Czubówna i Kondrat. Teraz Roznerski, osobowością telewizyjna jest Rafał Brzozowski i pojawiła się kategoria "juror". Ja wiem, że zidiociałym społeczeństwem łatwiej się włada ale do c---a Wacława....
  • Odpowiedz
@fornson23: skoro Cie to kreci to dzialaj! Powodzenia Mirku!

@otto13 mowa o tych z kamerek i teraz OF. Jak ta polska influ o ktorej tu mowa.

@Jerzypodbroznyofficial bo sa znanymi gwiazdami w branzy erotycznej. Ktora ma masy fanow, mysle nie mniej niz sport!
Ludzie ccha wiedziec o nich wiecej niz tylko materialy e-------e. W efekcie artykuly czy filmiki z nimi sa popularne,
  • Odpowiedz
wsadzała sobie w dupe pilota na oczach całego świata, po czym X lat potem jest idolką dzieci i tańczyła w tańcu z gwiazdami.

@neverwalkalone: W sumie nawet pamiętam ten odcinek, bo moja ogląda ten taniec. Jak jej rodzicie opowiadali, jacy są dumni z osiągnięć córki.

Ciekawe, czy z tego epizodu też byli dumni.
  • Odpowiedz
nic mi sie nie pomylilo. "e-k---y" ma negatywne, obrazliwe znaczenie.

@Aster1981: bo tak ma być. P---------a to obrzydliwe zajęcie i w każdym normalnym społeczeństwie powinno być piętnowane. Z tego powodu słowa określające prostytucje mają negatywne znaczenie.

Po tym jak bronisz e-prostytucji wnioskuję, że sama chciałabyś być taką e-ku*wą.
  • Odpowiedz