Aktywne Wpisy
Czy istnieje na świecie gorszy dźwięk od szczekania psa?
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.

Besalama +710

Gdzie kupić kupić Bitcoina za większą sumę (kilkaset tys PLN) jeśli jestem robakiem który nie ma prawa jazdy ani żadnych rachunków na swoje imię z adresem zamieszkania bo wegetuje u starych? Chodzi o to żeby nie było sytuacji, że przelewam na giełdę kasę która jest blokowana i każą mi w ramach KYC udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Mam na dobrą sprawę tylko dowód osobisty.
#bitcoin #kryptowaluty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Well pewności nigdy nie ma. Najbezpieczniejsza giełda do takich akcji to bitfinex, ale możesz też zapytać się w jakimś polskim kantorze, czy są w stanie zrobić taki deal w 100 procentach bez lipy.
Kiedyś na wykopie był gość co prowadzi kantor, ale nicka nie pamiętam
@InPay