Aktywne Wpisy
matjuszka +17
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
skeeto666 +335

To chyba będzie mógł następny po gbd-200
GBA-900 w zieleni lub czarny mat we fiolecie ale też zawsze chciałem czerwonego G chociaż tu nie było dystrybucji na Europę i jest tylko import+150PLN i podatki z USA lub Azji ale przez to mało powtarzalny.
źródło: Screenshot_20240430_000228_YouTube
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Screenshot_20240430_001630_YouTube
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
G Jako matka uważam jest spoko. Często zmienia modele i wersje kolorystyczne. Jest w czym wybierać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu