Aktywne Wpisy

stanley88 +1283
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +199
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

tldr
Kredo 0% może być później, może być na innych warunkach.
Hajs na komunalne i na kredo 0% będzie głosowany oddzielnie.
W PZFD miga na żółto na razie i bez dźwięku syreny.
#nieruchomosci
W artykule piszą że może nie wejść od 1 lipca.
No i mają rację, bo developerzy od lutego wiedzą że wchodzi wrzesień/pazdzienik
@rzzz: czyli czekają na wybory do PE i poluzowanie warunków żeby jeszcze bardziej wywindować ceny. Tak jak myślałem
@zeszyt-w-kratke: niby jest taka możliwość, ale...
@wuwuzela1: nikt nic nie sypie. Bo złożonych wniosków było do końca grudnia gdzieś w okolicy 100k a umów podpisanych tylko ~50k dlatego masz umowy podpisywane w
@rzzz: niezależnie od 0% to jak nie cofną 2% to wchodzi od nowego roku znowu BK2%. tylko z limitem.
@acpiorundc: Nie rozumiesz. 56k umów wyczerpywało LIMIT hajsu zawartego w budżecie BK2%. Jeżeli podpisywane sądalsze umowy z BGK na dopłaty do tych kredytów to znaczy,
@wuwuzela1: rząd dosypał hajs dodał następne 1 czy 2 mld pln. to było praktycznie na początku urzędowania. Limitu wniosków nie było ale był budżet na ~50k mieszkań przyszło chętnych
@acpiorundc: Gdzie jest info o tym dosypaniu bo ja wszędzie widzę ciszę jak makiem zasiał.
@wuwuzela1: https://wyborcza.biz/biznes/7,147582,30463854,wiecej-srodkow-w-bezpiecznym-kredycie-2-proc-premier-dosypal.html