Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +5
Moja narzeczona nie chce żebym szedł z nią na ślub przyjaciółki. Dziwna sprawa ale argumenty są takie, ze nie znam jej znajomych i się będę nudził. To jest normalne czy boleć na boku? Nie rozumiem takiego zachowania. Oczywiście pytałem jej o to, to się obraża ze naciskam i mam skończyć dramatyzować
#zwiazki
#zwiazki

swecy_mje_plendzo +106
Żona sie domagała mebla ogrodowego do altany. Zrobiłem rozeznanie - wszędzie marketowy syf a jak fajne to kosmiczne ceny.
Dlatego spiąłem dupę i stwierdziłem że zrobię sam. Póki co kanapa się robi, dojdzie stolik i może fotel.
Jestem zadowolony z efektu więc #chwalesie bo takie #diy mogę robić z chęcią.
#stolarstwo
Dlatego spiąłem dupę i stwierdziłem że zrobię sam. Póki co kanapa się robi, dojdzie stolik i może fotel.
Jestem zadowolony z efektu więc #chwalesie bo takie #diy mogę robić z chęcią.
#stolarstwo
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-18 104719
Pobierz

@mirko_anonim: jakie to studia? Przepaść pomiędzy różnymi kierunkami jest ogromna. Ja byłem na jednej z topowych informatyk w Polsce i różne przedmioty matematyczne służyły do odsiania studentów. Skomplikowane całki, które trzeba było rozwiązywać hurtowo, żeby nabrać wprawy, ogromna liczba zróżnicowanego materiału czy nawet głupie wywody różnych twierdzeń, które trzeba
Nawet proste równania różniczkowe weszły po tym, jak powtórzyłem jak się robi całki.
─────────────────────