Aktywne Wpisy

ish_waw +484
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +192
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

Zeszły tydzień pod znakiem lepszej pogody oraz weekend z gminkami (。◕‿‿◕。)
Ogólnie, jak to w lubelsko-mazowieckim: pola porzeczek, malin i aronii. Do tego trochę gruzów oraz słabych asfaltów, przeplatanych kompletnie nowymi dywanami.
Plan na sobotę zakładał jazdę "gdzie dojadę tam dojadę", ale z elementem jechania trochę w nocy.
Nocka się skróciła przez ból bebechów żeńskich oraz niezbyt dużą chęć do jedzenia, a ostatni nocleg z recepcją całodobową był w Mińsku Mazowieckim. Skorzystałam z niego bez wyrzutów sumienia. W niedzielę (na szczęście handlową) udało się dokończyć planową trasę i wypełnić sporą dziurę gminną (finalnie +47 gmin). Jechało się boleśnie, ale spokojnie do celu, bo czasu do pociągu z Wołomina miałam sporo. Na koniec zjadłam burgera i spotkałam starego w wagonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #szosa #wykopcanyonclub #100km #200km #zaliczgmine
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_2699_jpg
Pobierz