Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +3
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

MonazoPL +41
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz

Mirki,
Na urodziny od żony dostałem 2 żele pod prysznic Beckham i jakiś tam krem, koszt razem ~60zł.
Co sądzicie o takim prezencie?
Dodam, że na brak pieniędzy raczej nie zarzekamy. Prezenty ode mnie są zazwyczaj droższe, ostatnio na Walentynki słuchawki bezprzewodowe z których się bardzo ucieszyła, sam nie dostałem wtedy nic.
Uważam, że poszła na łatwiznę i mogła się bardziej postarać. Nawet nie wiem czy to skomentować, bo liczy się gest, ale jakoś mi tak trochę przykro.
Jak myślicie?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: że to na o------l i lepiej już nic nie dostać.
@matti-nn: po co, przecież ona dobrze to wie.
Macie wspólne pieniądze a ty się prujesz że kupiłeś słuchawki i dostałeś żel? Trzeba było sobie kupić słuchawki a nie czekać na gwiazdkę z nieba, a babie kupić mydełko
@Hmrogrz: nie mogę, kilka minut na przescrollowanie allegro czy innego chinczyka zeby kupić bardziej spersonalizowaną pierdołe to rzeczywiście takie wyzwanie ze hoho xD
ale pamiętaj OPie, musisz bardzo grzecznie zapytać bo jeszcze księżniczce się zrobi niemiło, a najlepiej to na koniec jeszcze przeproś że żyjesz.
@czescmampytanie: Nie którzy tydzień naczyń nie są w stanie pozmywać. Nie ma co z góry zakładać że osoba która nas kocha i chce z nami spędzić resztę życia ma w nas w------e.
@czescmampytanie: Bycie grzecznym to całkowite uniżenie? xD
Równie dobrze OP mógł jej całe życie powtarzać że ma w dupie urodziny i nie chce ich obchodzić i żeby jej nic nie kupowała, a teraz ma pretensje.
nie chodziło tylko o bycie grzecznym, ale nie ma sensu tłumaczyć ci szerszego obrazu bo i tak nie zrozumiesz.
@Hmrogrz: tak tak, równie dobrze kosmici mogli przylecieć i podmienić jego super prezent na żel do mycia
BOLEC na BOKU!
@czescmampytanie: jaki on jest racjonalny. Na jakiej podstawie twierdzisz że osoba która wzięła z nim ślub, zyje z nim i poświęca mu życie ma w niego wywalone? Bo ja tu żadnej racjonalności nie widzę. Dla mnie to jest kompletnie nieracjonalne.
@Hmrogrz: taki że poparty tym co przedstawił OP, a nie jedynie twoimi naiwnymi przypuszczeniami.