mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
nad__czlowiek
@mirko_anonim: im starszy facet jest tym gorzej ma w randkowaniu, kobieta odwrotnie

im starsza tym łatwiej ma kogoś zdobyć i w dodatku faceci z coraz większymi zasobami do grabienia
2
P.....0
P.....0
@mirko_anonim jak na tinderze nie masz powodzenia to powodzenia w tym wieku xDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
programista15cm
@bluffek: filigranowa 40 z sliczna buzia zawsze bedzie laska, a gruba 16 byc moze nigdy
2
drogba90
@mirko_anonim ja szukalem z 3 lata, pozniej odpuscilem i w momencie w którym mialem juz usuwać tindera napisala do mnie pierwsza pewna dziewczyna, w skrócie - jestesmy razem poltorej roku, planuje na wakacjach sie oswiadczyc. Więc ja polecam tinder ale trzeba byc cierpliwym po prostu i się nie zrażać
1
czescmampytanie
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @drogba90: wstrzymaj się. Ja kiedyś po 1,5 roku też chciałem i teraz mega cieszę się, że tego nie zrobiłem :)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
0
programista15cm
0
b.....k
b.....k
@programista15cm: nie nazywaj stary 40 latek laskami
0
PoznanskaSzneka
PoznanskaSzneka
@mirko_anonim: jeżeli nie chceż dzieci to masz dość utrudnione zadanie, wiem bo mam tak samo. Spróbuj poszukać na jakiś zajęciach sportowych np. squash. Dobrym pomysłem jest też zapisać się do jakiegoś kułka/klubu/stowarzyszenia. Znajdziesz tam ludzi ciekawych, a nie bez zainteresowań.
0