Aktywne Wpisy

Antorus +79
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Dlaczego nie prawicowy?
Trzeba uświadamiać społeczeństwu takie sprawy. Prawda jest taka że na mizoandryzm w dużym stopniu zapracowali sobie sami mężczyźni i dopóki ci nie zaczną siebie szanować, to nic się nie zmieni.
Tak jak pisze mirko-anonim.
Lewica w Polsce nigdy tego nie ukrywała ale jednak dziwne że faceci głosują na Lewicę.
Z drugiej strony to żadna partia nie ma mężczyznom nic do zaoferowania.
To jest normalne, że będą zapraszani ludzie z najróżniejszych sfer. Szczerze? Bardzo dobrze. Miałem obawy, że zaraz jakiegoś księdza wytrzasną i innych poszkodowanych mężczyzn i będzie męskie biadolenie o bogu. To jest tak mała grupka, że trzeba łapać się wszystkiego, żeby zaistnieć i w jakikolwiek sposób. Ogólnie pozytywny wynik tego wszystkiego.
Nie przepadam tam za pkt nr 4 - który mówi o
Polecam