Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #s--s #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweLwiatko: absolutnie się nie zgodzę. Tylko autyści pozbawieni jakichkolwiek umiejętności społecznych mowia zawsze prawdę i są zdziwieni, że ktoś znowu przez nich cierpi.

Jeśli dziecko przyjdzie do Ciebie z laurką z pokracznie napisamym "koham Cię tatuziu" I krzywo narysowanym domkiem to oczywiście powiesz mu "brzydkie, a tu zrobiłeś błąd, domek jest krzywo i wyjechałeś za linie kolorując".

Jak żona będzie w ciąży to naturalnie powiesz jej, że przytyła i już Cię nie
  • Odpowiedz
@Nowekonto1238: O k---a ale odleciałeś z tymi porównaniami. Chłopie ty się lecz bo w kosmos odlecisz żeby tylko mieć w czymś racje. Czemu miałbym woleć grać na konsoli niż słuchać wiersza recytowanego przez moje własne dziecko xD Nie mierz wszystkich swoją miarą pajacu. Zawsze ważny jest kontekst. Widać, że zabolało, pewnie połowa życia na kłamstwach i k-------e. Dobrze, ma boleć.
  • Odpowiedz