Anonim (nie OP): elo ziomuś, ale bez gumki to robicie, tak? a badacie się regularnie? i skąd wiesz, że ona nie sypia z innymi? albo że ona zaciąży nagle i co wtedy?
@mirko_anonim: najpierw do lekarza psychicznego a potem szukaj sobie baby, która jest z tobą kompatybilna pod kątem aparycji, a co ważniejsze, podejścia do życia.
@mirko_anonim: ale masz świadomość, że za raz w tygodniu i takie opłaty to twoja julka ma pewnie innych sponsorów? Tak że może jednak zacznij używać prezerwatyw i zrób sobie badania.
@Szatan_Krol_Ciemnosci mnie bardziej zastanawia, jak to jest zarabiać w wieku 25 lat tyle, żeby wydawać 4k na dziwki, a przy tym być na tyle mało atrakcyjnym, że nie jest się w stanie nikogo poznać.
@mirko_anonim: laska 5/10 chce ONS/FWB z 8/10 - you go girl, zasługujesz, każda kobieta jest piękna! (。◕‿‿◕。) gość 5/10 chce 8/10 za kasę - upokarzające! żałosne! obrzydliwe!! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
@pamareum: @czuczupikczu @mirko_anonim to przeciez bajt. Jak wy lykacie wszystko. Jedyna prawda jaka tam jest to ze trzeba byc te 8/10 zeby wejsc dzis into zwiazek, no chyba ze sie jest koneserem puszystych dziewczyn
@Pasterz30: kolejny co zgadnia swoje niepowodzenie bo wyimaginowany 8 czy 9/10 chad musi byc xDD moze nie szukaj modelek jak nie jsetes modelem ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Imo dużo normalniejszą sprawą było by bo prostu dalej chodzić na divy. Nadal trochę upadek człowieka, ale do divy chociaż idziesz po jakąś usługę, płacisz i elo, nikt niczego nie udaje. A te wszystkie relacje sponsorowane...K---a XD no ja bym nie zniósł myśli, że laska trzyma odpowiedni poziom zaangażowania w relacji ze mną tylko z powodów finansowych. Każdy jej śmiech, jakaś fajna, z pozoru niewymuszona rzecz...Zawsze miałbym z tyłu
@Pasterz30: b8 czy nie, tak wygląda rynek matrymonialny. Chcesz mieć laskę 8/10, a sam jesteś niżej to musisz płacić. Pośrednio albo bez ceregieli, bezpośrednio jak op
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
laska 5/10 chce ONS/FWB z 8/10 - you go girl, zasługujesz, każda kobieta jest piękna! (。◕‿‿◕。)
gość 5/10 chce 8/10 za kasę - upokarzające! żałosne! obrzydliwe!! (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
@czuczupikczu: 2x "no i?" ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@mirko_anonim: za to płacenie lasce 4k za to, że udaje, że jej się podobasz wcale nie jest upokarzające xD
Później jak chcesz dzieci zmienisz podejście i tyle