Aktywne Wpisy

cheture +512
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +464
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Jesli chcesz byc mądrzejszy w przyszlosci jesli chodzi o relacje damsko meskie
Oraz jesli chcesz zrozumiec zachowanie swojej żony
https://youtube.com/@musiszwiedziec33?si=Iib7KT1mNybfWH4u
@mirko_anonim: Jeśli kobieta się z tobą rozstała bo ''za mało zarabiasz'' to wygrała tytuł szona roku.
Odpowiadając na tego baita, to napiszę tylko, że trzeba być debilem żeby brać używaną babę, a już taką co zdradza to już w ogóle. XD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Noonecares123: takich kobiet jest większość ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: ona przy nikim nie będzie szczęśliwa
po prostu taki typ
@Noonecares123: znasz, po prostu inaczej się zachowują w stosunku do mężczyzn będąc w związku
@mirko_anonim: ty nie masz być od uszczęśliwiania samic. Ona powinna być szczęśliwa zanim z nią byłeś. Jeśli nie jest szczęśliwa sama to się nie nadaje do relacji.
A te powody dla których Cię zostawiła to rzeczy wyssane z palca żeby nie wyszła na ostatnią (cenzura)
@mirko_anonim: ale dzień wcześniej chciałeś żeby dławiła się twoim. No boki zrywać iksDe lol rotfl lmao
Hehe to zazwyczaj źle wychodzi. Okazuje się, że trzeba się starać, żebyś ty był szczęśliwy :d