Wpis z mikrobloga

Powiedziała że jestem jak kolega, że nie widzi żebym się starał, że za mało zarabiam i ze jestem zbyt negatywny.

@mirko_anonim: Jeśli kobieta się z tobą rozstała bo ''za mało zarabiasz'' to wygrała tytuł szona roku.
  • Odpowiedz
żałuję natomiast że nie stała się szczęśliwa osoba przy mnie.

@mirko_anonim: ty nie masz być od uszczęśliwiania samic. Ona powinna być szczęśliwa zanim z nią byłeś. Jeśli nie jest szczęśliwa sama to się nie nadaje do relacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: złożyłeś ten pozew 1.5 roku za późno, ale złożyłeś i szacun za to. Szanuj się kolego, bo jak sam się nie będziesz szanował to żadna Cie nie będzie szanować.

A te powody dla których Cię zostawiła to rzeczy wyssane z palca żeby nie wyszła na ostatnią (cenzura)
  • Odpowiedz
Ja nie mogę, półtora roku i dalej nie jest gotowa hahaha. A wieczorem zapewne się dławiła na kutasie starego kochanka jak to robiła przez ostatnie półtora roku. Hahaha.

@mirko_anonim: ale dzień wcześniej chciałeś żeby dławiła się twoim. No boki zrywać iksDe lol rotfl lmao
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

wiem też się się starałem by zawsze była szczęśliwa.

Hehe to zazwyczaj źle wychodzi. Okazuje się, że trzeba się starać, żebyś ty był szczęśliwy :d
  • Odpowiedz