Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +223
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
To ja i nie mam żadnych tatuaży.. Moje tatuaże są wewnątrz mnie i nie musze je pokazywać.
@daeun: To dlatego lubie wysiłek fizyczny i jak boli, to ignoruje. To by pasowało.
3. Pełna uśmiechu, radosna i sympatyczna, do czasu gdy zaśmiejesz się z niej
4. Sprawia wrażenie milutkiej, delikatnej, słodkiej i niewinnej, a przy np. psiapsi opowiada czego to ona nie o----------a
5. Totalna ignorancja dla wzorca rodziny, brak chęci bycia mamą, czy chociaż żoną, a marzenia na przyszłość to „co będzie to będzie, yolo, żyje się raz”
6. Totalny brak zainteresowań poza netfliksem, jaraniem
Komentarz usunięty przez moderatora
Daddy issues, przyjaźń z jej eks, chodzemie na terapię
I wiadomo jbc brudnopisy
Brak konta na wykopie.
@daeun: pije a-----l