Aktywne Wpisy
jmyung +326
Mirki trzymajcie kciuki aby wszystko się dobrze skończyło. Jadę na porodówkę, rano mają ciąć moją żonę. Cesarka na 9 dni przed planowanym porodem. Na kontrolnych badaniach wyszło że wód płodowych mało więc do szpitala, na kolejnych że wody w normie ale dziecko zbyt małe. Przyśpieszyli termin. Jeszcze raz trzymajcie kciuki.
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
banan_termoaktywny +143

źródło: 438098344_3703332763241846_2919305353738290036_n
PobierzBlue Sky, to jest dramat. Są bugi, nie możesz sobie podróżować po mapie, bo emisje ciebie zabiją. Nie da się likwidować frakcji - bo są bugi.
Call Of Prypyat, to znowu powrót do tego co było w pierwszym. Atmosfera może nie tak dobra jak w pierwszej części, ale gra się całkiem fajnie.
@mariecziek: co to
Aktualnie ogrywam właśnie trylogie w ramach przypomnienia(kiedyś grałem w soc i cop) na xboxie i szczerze to Zew Prypeci uważam za najlepszego Stalkera, wreszcie można naprawiać i ulepszać ekwipunek czego nie można było zrobić w SoC, można wykupić szybką podróż która ułatwia przemieszczanie się (kto grał w SoC ten wie jakie było nużące przejście całej mapy żeby tylko usłyszeć to że trzeba będzie wrócić znów w te rejony) i
Masz rację jeśli chodzi o klimat to SoC miał bardziej mroczniejszy może to też właśnie przez brak szybkiej podróży jak i brak możliwości naprawy ekwipunku gdzie z tyłu głowy zawsze się rodziło co można z soba wziąć i czy to udźwigniemy.
Shadow of Chernobyl - mroczny klimat, mniejsze bugi tu i ówdzie. Grywalność spoko
Clear Sky - więcej tego samego + mega tępy level w elektrowni. Co się tam k---w narzucałem, to moje
Zew Prypeci - najładniejszy, najbardziej dopracowany i najbardziej grywalny S.T.A.L.K.E.R. z trylogii, ale klimat zaszczucia w nieprzyjaznym środowisku gdzieś zaniknął. zona najładniejsza w tej części.