Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +57
Wśród palaczy i kociarzy najgorsze jest to, że oni sami przestają czuć, że śmierdzą odpowiednio dymem papierosowym albo kotem.
wysokiewiczplum +29
Pięknie absolwenci zawodówek z powiatowych zaczynają miażdżyć wielkich wykształconych z miast wojewódzkich.
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do
Andżelika wyciąga ze swojego własnego salonu beauty 15k za robienie przy paznokciach i plotkowanie z koleżankami, które z osiedla zna od podstawówki. Mąż glazurnik z fachem w ręku rozkręcił własną firmę i terminy ma na kilka miesięcy do przodu. Przychodzi sobota i razem z teściem sami budują dom na tanio kupionej działce. Bez stresu, same sukcesy, dziecko "wpadka" już idzie do

Mirki czy mnie bukmacher wydymal bez mydła? Obstawiłem zakład w betfan na regionalny mecz Polski i grali o regionalny puchar Polski. Mecz dotyczył zdarzenia ROW Rybnik vs Turza Śląsk, u bukmachera nie miałem możliwości śledzenia na żywo zdarzenia (nie wiem dlaczego, po prostu nie było to udostępnione, ani też nie mozna bylo podczas live obstawiac typów), wiec mecz sledziłem na stronie regiowyniki.pl na której podano wynik 2:3 a mój typ był 1/2 że albo 1 albo 2 wygra i wygrała Turza w rzutach karnych, chociaż też ten wynik dziwnie podali, bo w rzutach w sumie padło az 7 goli
W I i II połowie po dwa gole padły dla każdej z drużyn
Link do strony: https://regiowyniki.pl/mecz/116274/Pilka_Nozna/Slaskie/Puchar_Polski/
Od razu napisałem do nich argumentując moke stanowisko, że błędnie rozliczyli, a Ci na dowód przeslali mi screeny z jakies grupki na fb
XD ja tu oficjalną strone z meczami im podalem, a Ci jak niektore wykopki przesykaja przerobione screeny, to oni przeslali rownie "wartościowy" dowód XDD no i od razu typ po tym rozłączył czat, że nie moglem już im odpisać, wiec jak to jest mirki padł remis czy Turza wygrała? Te karne licza sue do ogólnego wyniku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #bukmacherka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: A nie, że 1 drużyna wygra pierwszą połowę a 2 drugą?
Poza tym pewnie chodzi o 90 minut bez dogrywki i karnych.
Co to za buk?
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
─────────────────────
źródło: image
Pobierz@Davczo Nie było remisu człowieku, bo Turza wygrała w rzutach karnych 5:6, bo w rzutach padło łącznie 7 goli z czego 3 dla ROW, a 4 dla Turzy, w pierwszej jak i drugiej połowie padło po dwa gole
- grałem u betfan i w ofercie nie było zapisku, że zwycięstwo bez dogrywki i typowałem zwycięstwo albo pierwszej, albo drugiej drużyny. Wygrała druga w rzutach rożnych
Jeżeli w ofercie nie było dopisane 'z dogrywką i rzutami karnymi' to liczy się tylko 90 minut.
A nie ma odwrót.
Jaki sens dawać zakład 1/2 na mecz w pucharze z karnymi gdzie któraś drużyna musi wygrać? Ok można ale kurs 1.00. Przecież to nie ma sensu.
Weź usiądź bo to trzeba na spokojnie. Bierzesz 'mecz' jako całość (90'+dogrywka+karne) a u
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sylwiusz89 Doskonale rozumiem i nie musisz od razu ad personam, bo gdyby nie internet, to chyba byś mnie z---------ł i
─────────────────────