Aktywne Wpisy

#patodeweloperka #nieruchomosci
Od dziś w ofercie zupełnie prywatna górka saneczkowa dla każdego! Poczuj się jak 20 lat temu i zjeżdżaj do woli.
Od dziś w ofercie zupełnie prywatna górka saneczkowa dla każdego! Poczuj się jak 20 lat temu i zjeżdżaj do woli.
źródło: IMG_4661
Pobierz
SzalonyOgorek +116

źródło: comment_1622529813XBburUngW5emVpepSSFS9H
PobierzTreść została ukryta...
Postanowiłem, że zdam w miarę dokładną relację z Kongresu Mężczyzn. A nuż 2 osoby na krzyż się tym zainteresują i się czegoś dowiedzą lub same zaczną działać w tych sprawach. Przepraszam, jeżeli gdzieś coś pominę lub zapomnę, ale moim błędem było nie
źródło: merch-1
PobierzZastanawiam się natomiast, o co chodzi z profilaktyką zdrowotną? Ta męska jest jakoś zaniedbana? Zawsze odnosiłam wrażenie, że w mediach i przestrzeni publicznej jest głośno chociażby o profilaktyce w związku z rakiem jąder, promowaniem samobadań i wizyt u urologów, są też darmowe pakiety badań dla 40-latków w ramach programu Profilaktyka 40+, no i też coraz głośniej się ostatnio mówi o zdrowiu psychicznym mężczyzn i o tym, że
@ksndr: męska profilaktyka zdrowotna jest zaniedbana przez samych mężczyzn.
Coś boli? "Hehe ma boleć, wiem że żyję"
Depresja? "Nie jestem p---a, żeby iść do psychiatry"
Mężczyźni są zazwyczaj zbyt leniwi/głupi/dumni/wystraszeni, żeby iść się zbadać, ale potem pierwsi o to płaczą, że są dyskryminowani
@ksndr: tak. Np. Ostatnio NFZ czy MZ organizował tydzień zdrowia kobiet. A tylko jeden dzień był dla mężczyzn. I to tylko na doczepkę do tego tygodnia kobiet.
https://wykop.pl/link/7388165/pieklomezczyzn-tydzien-zdrowia-dla-kobiet-dla-faceta-wystarczy-jeden-dzien
źródło: 1000039370
Pobierz@NaczelnyHejterWykopu Prokuratura wojskowa, to ty zoorganizujesz wrogom drugą Norymbergę.