Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @zielony_goblin Zaczynam, ale dostępność leków jest tragiczna. W Krakowie brak... podobno taka sytuacja jest już długo. Bycie uzależnionym od dostępności i normalnego funkcjonowania przez 3 miesiące w roku to nie jest jakaś zajebista wizja.

@rtone Fajnie się radzi mając równo pod kopułą. Ja 35 lat próbuję udowodnić że rodzice i nauczyciele mylili się mając mnie za idiotę, jednak papiery stwierdzają że mieli rację.

P------e
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: P--------z bracie, to jest twoja interpretacja diagnozy którą dostałeś, to nie jest żaden wyrok, ani żadne nieszczęście które na ciebie spadło. Możesz wieść szczęśliwe życie i zaznać satysfakcji. Nie chce się produkować tutaj z anonimem, napisz na PW jak chcesz pogadać, wiem o czym mówię.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim narzekasz na to ze przez tydzien nie ma jakiegos leku w osiedlowej aptece? Narzekac bedziesz mogl jak 12. seria lekow z kolei nie będzie miala na ciebie zadnego wplywu po 15 latach zalosnych prob chodzenia do lekarza i z roku na rok bedziesz mial coraz gorsze samopoczucie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: proponuje iść na terapię żeby sobie poukładać w głowie. Nasze "weź się w garść" nic Ci nie da a może nawet być gorzej. Uwierzysz w siebie i będziesz jeszcze lepszym człowiekiem niż teraz
  • Odpowiedz