Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +681
źródło: 1000068195
Pobierz

Czesc mirki!
Mam problem w kołchozie z szefem, pisze z anonima, bo wie, że mam tu konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mianowicie sytuacja wygląda następująco:
Pracuje se w małej firmie na etacie, został mi przypisany samochód, którym poruszam sie tylko ja (ważne)
Któregoś dnia zjeżdżając po robocie w terenie do firmy zajechalem gdzieś zjeść obiad. Wchodzę do firmy, siedzi szef za biurkiem i sie pyta czy byłem tam gdzie miałem być czy jeszcze gdzieś, bo jego kolega mnie widział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od razu zaczęło mi coś smierdziec.
No i okazalo sie, że mój janusz, mistrz intelektu , w--------ł mi do tego auta Apple AirTaga i mnie śledzi, nic mi oczywiście o tym nie mówiąc. Wg przepisów powinien mnie poinformować 2 tygodnie przed czymś takim.
AirTaga oczywiście szybko zlokalizowałem.
Teraz pytanie co ja szary pracownik etatowy mogę z tym zrobić? Chciałbym mu d---------c, żeby odechciało sie takich sztuczek w przyszłości
Póki co dzwoniłem do PiPu, gdzie powiedziano mi, że mogę rzucać mu wypowiedzenie z winy pracodawcy bez zachowania okresu wypowiedzenia (3miesiace) na biurko i domagać sie wypłaty wynagrodzenia za okres wypowiedzenia.
Plus jeśli jestem jedynym kierowca tego pojazdu, a jestem, zachodzi naruszenie RODO, bo jest w stanie zidentyfikować mnie po tym.
Czy jakiś wykopowy prawnik mógłby sie wypowiedzieć? Wiem, że jest Was tu cała masa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszex
#praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: to ze samochod sluzbowy ma gpsa to bardzo normalna sprawa i jest to tak oczywiste ze kazdy kto pracuje jako przedstawiciel handlowy o tym wie i nikt nawet go o tym nie informuje jak idzie gdzies do roboty
Nie jestem przedstawicielem, robię sobie instalacje u klientow, casualowa 8-16 robota.
Janusz wsadzil mi airtaga, żeby sprawdzać czy się nie o--------m albo nie robię jakichś robót na lewo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91