Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +454
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

mickpl +115
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci

źródło: received_1816021538899783
PobierzDla bohaterów artykułu (jeżeli istnieją) zalecana wizyta w Szpitalu Tworkowskim.
Jak patrze co ludzie z dziećmi wyczyniają to czy tak naprawdę pani od psiecka jest walnięta? Jakieś licytacje madek która zrobi najlepsze urodziny dla dziecka i wrzucanie w to naprawdę ogromnych kwot,
@not_me: tak, to ostre przedawkowanie bambinizmu i niedojrzałości psychicznej. To, że zdarzają się niedojrzałe matki, w żaden sposób nie usprawiedliwia s----------a w drugą stronę.
źródło: 1000009276
PobierzKtoś robi super urodziny dla dzieci i co z tego?
więc nie publikuj tu jakichś stereotypów rodem z neta. okres buntu jest jak dziecko ma naście lat, i
@Hrjk: wykop jak zawsze roby cherry picking. Ten artykuł pochodzi z działu reportaż z dużego formatu.
Czy ludzie nie mogą traktować innych przynajmniej jak kundli albo kota?