Wpis z mikrobloga

preferencje preferencjami ale masz 24 lata, to mega duzo jezeli chodzi o dziewczynki 15 letnie XDDD taki ostrozny pdf co celuje w wiek zgody bo jedna cyferka nizej i policja na chacie

@stormi: Prawda, chociaż też problem jest bardzo często taki iż jako mężczyzna nie jesteś w stanie od dawana rozpoznać ile dana kobieta ma lat i często faceci którzy podchodzą do takiej małolatki myślą, że ona ma tak z
Cztero0404 - >preferencje preferencjami ale masz 24 lata, to mega duzo jezeli chodzi ...
  • Odpowiedz
dajcie mi jakieś porady jak poznac nieletnie siksy 15-16 lat. Mam własne mieszkanie (oski here) i 24 lata, ale wyglądam na 18. Jestem niski ale #mirkokoksy i z ładną mordą. Mam szansę wśród znajomych ale zbliżonych do mojego wieku a ja wolałbym młodą julkę niż jakieś przeorane szony

@Erlein: Nie żeby coś, ale jeśli to nie jest troll twoja mentalność skreśla cię z posiadania jakiejkolwiek dziewczyny.
  • Odpowiedz
szkoda, ze zadna Julka nie chcialaby Ciebie, co to w ogole na bani trzeba miec zeby startowac do nastolatek bedac staruchem

@stormi: no zdziwiłabyś się niestety - ja mam blizej 30 niz 20 i 17-18 leca
  • Odpowiedz
@Erlein: Do poznawania tinder+imprezy i musisz bardzo dobrze wyglądać - najważniejsza jest nie podlana wodą szczupła twarz. Ciało nie ma takiego znaczenia. Dobry ciuch, fajnie jakbyś miał jeszcze jakąś bete na dobrej feldze, nie musi być droga, ale dobrze żeby z zewnątrz prezentowała się fajnie. Lekka nonszalancja i pewność siebie też pomoże.
Ale najważniejsza jest i tak twarz. Ja ruchałem sobie 17 jak miałem 26 lat i mi wystarczyła sama
  • Odpowiedz
@stormi: dziewczyny gdy miałem 16 lat nie miały chłopaków w swoim wieku tylko 20+. Jak dziewczyna szuka starszego to dobrze bo starszy to dojrzały, zarabia itd ale jak chłopak szuka młodszej to pdf. Taki 25 to powinien już się brać za samotne mamuśki żeby je utrzymywać no przecież
  • Odpowiedz