Wpis z mikrobloga

, że będąc nieatrakcyjnym mężczyzną nie ma się szans na związek w dzisiejszych czasach. Pomijam milionerów i jakichś co im się przyfarciło, ale to jest promil społeczeństwa.

Jeśli jest się brzydalem jak choćby ja, jedynym ratu

nie to, to nie prawda,
będąc brzydkim masz po prostu dużo trudniej, ale jak masz jakkolwiek ciekawą / atrakcyjną osobowość to możesz nadrobić,
mi na przykład osobowość zamiast pomagać to jeszcze bardziej mnie pogrąża,
bo
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: weź sie ogarnij krzysztof ułomie, nawet miesiąc nie minął aż się wudwaka wylogował a ty musisz spruć się do typa z problemami że ma brzydką mordę, jajebe większość z nas tutaj ma gdyby było inaczej to byśmy nie siedzieli na wykopie XD
  • Odpowiedz
@analboss: kiepski wygląd z natury + zaniedbanie wygladu + nienawistny charakter + zero social skilli + brak kontaktu z ludźmi = its over. Kiepski wygląd bardzo utrudnia związki, ale to charakter dobija do zera. Nie mam pojęcia jak wyglądają użytkownicy wykopu (a może być tak że wcale nie aż raj źle i przesadzają), ale ten mindset jaki wylewa się z wypowiedzi sprawia że większości raczej nie chciałabym poznać.
  • Odpowiedz
ja na przykład jestem z wyglądu 5/10 po lookmaxingu i chociaż na co dzień jestem brzydki i mi to bardzo przeszkadza w życiu to uważam że to nie wygląd jest moim największym problemem.

Co z tego, że mogę być przeciętny jak i tak jestem schizoidem,
Jest tak, że ja źle się czuje przy ludziach a przez to też inni źle się czują przy mnie.

Daje mimowolnie vibe creepa i dziwaka
Moja twarz
  • Odpowiedz