Aktywne Wpisy

źródło: 1000004201
Pobierz
Niektórzy z Was zastanawiają się pewnie, czy samochód jest potrzebny w mieście wojewódzkim z dobrą komunikacją miejską. Już spieszę z odpowiedzią.
Otóż jeśli jesteś cipą, która się boi jeździć samochodem albo nie umie jeździć, to samochód nie jest ci potrzebny, bo będziesz tylko jęczał, że koszty generuje.
Jeśli zaś lubisz jeździć samochodem i Cię one interesują, to koniecznie powinieneś kupić sobie taki samochód, jaki Ci się podoba, bo inaczej czeka Cię neetowanie,
Otóż jeśli jesteś cipą, która się boi jeździć samochodem albo nie umie jeździć, to samochód nie jest ci potrzebny, bo będziesz tylko jęczał, że koszty generuje.
Jeśli zaś lubisz jeździć samochodem i Cię one interesują, to koniecznie powinieneś kupić sobie taki samochód, jaki Ci się podoba, bo inaczej czeka Cię neetowanie,
źródło: ebebebebebebebe
Pobierz

![Mąż Ewy Bugały dyrektorem w Orlenie [NASZ NEWS]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1ba2c9b9a1e14876242c272be2addb153c6633e4475a4fd8da68268515ed8f88,q70.jpg)

po psychoterapii: równie nieatrakcyjny dla płci przeciwnej XDDDDDDDDDDDDDDD
Nie wiem po co płacić szamankom za oczywiste oczywistości. Chłop by miesiąc na tagu posiedział i by dostał lepszą diagnozę i wsparcie i to za darmo.
#samotnosc #psychologia #psychoterapia #terapia #przegryw #takaprawda
nie to, to nie prawda,
będąc brzydkim masz po prostu dużo trudniej, ale jak masz jakkolwiek ciekawą / atrakcyjną osobowość to możesz nadrobić,
mi na przykład osobowość zamiast pomagać to jeszcze bardziej mnie pogrąża,
bo
Charakter ma znaczenie ale po prostu dużo mniejszy niż wygląd
Co z tego, że mogę być przeciętny jak i tak jestem schizoidem,
Jest tak, że ja źle się czuje przy ludziach a przez to też inni źle się czują przy mnie.
Daje mimowolnie vibe creepa i dziwaka
Moja twarz