Aktywne Wpisy

zloty_wkret +1081
#projektniggeriusz
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
źródło: niggeriusz
Pobierz
halucyna +188
źródło: temp_file2755237640423801279
Pobierz

Jestem trochę przerażony tym co się dzieje z cenami i pensjami. Przecież na ten moment społeczeństwo jest tak rozwarstwiane, że niedługo nie będzie co zbierać z ludzi żyjących poza miastem. Ceny nieruchomości jak i usług #!$%@?ło w kosmos. Nie jest też niczym nienormalnym zarabiać takie pieniądze, jakie 7/8 lat temu były niemożliwe nawet do pomyślenia. Sporo osób z mojego otoczenia, w różnych pracach, wyciąga jakieś kosmiczne pieniądze. 20k brutto? Proszę bardzo, większość kierowniczych stanowisk w korpo. 30k brutto? Nie ma problemu, możesz tyle zarobić w it, czy nawet w mniejszych firmach doradczych. Przecież najgorzej mają jacyś kołchoźnicy trzymający się swoich zawodów. Nie wiem, współczuję ludziom którzy mają jakoś mniej farta w życiu, bo w dużej mierze to zależy od farta, bo przecież oni wszyscy zostaną w tyle i czy kiedykolwiek to dogonią?
@enceppence: tak
Nie, energetyka
inzynier nie moze zarobic wiecej niz handlowiec ugral, najwyzej moze zuzyc za duzo godzin i obciazyc kosztem, handlowiec moze zarobic dla firmy wiecej
Nah mordo ja nie elektryk. Wcześniej analizy termodynamiczne robiłem, teraz korpo świat na rynku energii oze.