Wpis z mikrobloga

@denazyfikacja: Szczerze, jakoś mnie to nie dziwi. Mi też kiedyś znajoma robiła loda za 3-pak desperadosa czerwonego i ćwiartkę soplicy w skrócie, ogólnie może niepopularna opinia, ale bardzo wiele dziewczyn takie szmacenie się wręcz jara po prostu.
  • Odpowiedz
@platiumblond z jednej strony fakt że to jest absurdalny poziom ekshibicjonizmu, z drugiej w studbazie miałem podobne znajome. Koleżanka którą podrywałem… okazało się, że robiła lody za 50 PLN w klubie… dowiedziałem się jak mnie do tego klubu zabrała i ktoś ją rozpoznał i chciał zapłacić za numerek
  • Odpowiedz
@heralekk: To u mnie było podobnie, na przykład chodziłem do klasy w liceum z taką Patrycją która normalnie pisała na ask.fm, że w wieku 14 lat dziewictwo straciła. Na Iphona pierwszego z tego co wiem zbierała ciągnąc druty po klubowych ubikacjach oraz robiąc podobne rzeczy a bycie prostytutką w 1 klasie liceum nie przeszkadzało jej być jednocześnie weganką i feministką. Hitem była akcja gdzie laska na lekcji z nauczycielką historii
  • Odpowiedz
z jednej strony fakt że to jest absurdalny poziom ekshibicjonizmu, z drugiej w studbazie miałem podobne znajome. Koleżanka którą podrywałem… okazało się, że robiła lody za 50 PLN w klubie… dowiedziałem się jak mnie do tego klubu zabrała i ktoś ją rozpoznał i chciał zapłacić za numerek

@El_Trufel: Generalnie największy problem z tymi laskami jest chyba taki, że one nie widzą ewentualnych długofalowych konsekwencji swoich czynow. Tak typiara widzi tylko
  • Odpowiedz
@platiumblond: Szczerze, jestem w stanie stwierdzić otwarcie, że tak. One (a przynajmniej pewna raczej większa jak mniejsza część z nich) jest z tego zwyczajnie dumna. Poza tym nie wiem czy ktoś rozmawiał tu kiedyś z jakąś kobietą o pewnych rzeczach, ale jak zrobisz swoje a raczej laski ci zrobi to wręcz im też ego top buduje.
  • Odpowiedz
@platiumblond: ludzka głupota nie zna granic ( ͡° ͜ʖ ͡°) na rzeczonym twitterze przecież masz takie osobistości jak queenoftheblack która wrzuca filmiki jak ciągnie chłopakom pałę i żyje z frajerów wpłacających jej pieniądze, a twitterowa młodzież jeszcze jej broniła i była afera na pół portalu bo kiedyś jej było smutno i się cięła XD
  • Odpowiedz
queenoftheblack która wrzuca filmiki jak ciągnie chłopakom pałę i żyje z frajerów wpłacających jej pieniądze, a twitterowa młodzież jeszcze jej broniła i była afera na pół portalu bo kiedyś jej było smutno i się cięła XD

@denazyfikacja: Ogólnie obecnie bardzo, bardzo duży problem z młodzieżą jest taki, że wypaczeni gówniarze a zwłaszcza ci płci podobno pięknej mają mentalność tej twitterowej. To co kiedyś wzbudzało pogardę dziś wzbudza podziw, ale spróbuj
  • Odpowiedz
@Cztero0404: właśnie dlatego ten screen został podpisany jako "twitter w formie", parę lat temu robili tam awantury że matka zabrania im nosić tipsy dosłownie z 10cm i ktokolwiek miał tam inne zdanie to od razu był grupowo zaszczuwany, nic się na tym portalu nie zmieniło oprócz tego że teraz się chwalą obciąganiem dilerom ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz