Wpis z mikrobloga

@Niebobrawny: ja w czasach szkolnych też miałem taką "koleżankę" dziś to porządna żona i matka xD ciekawe czy jej wybranek wie o jej przyszłości, uwierzył jej pewnie że miała tylko dwóch chłopaków przed nim xD jak dziewczyna mówi że miała tylko dwóch to wiadomo kim była w przeszłości. Rok temu z jedną pisałem i uparcie twierdziła że miała tylko dwóch chłopakow szybko wyszło że dawała d--y za piguły ekstazy
  • Odpowiedz
i to była dziewczyna z pozoru ułożona, ładna blondynka, dobrze się uczyła, dawała korepetycje, ojciec na wysokim stanowisku w wojsku

@heralekk: Też znam taki przypadek, nawet bardziej hardkorowy. Córka policjanta, i to nie byle leszcza z drogówki. Zajebiście inteligentny gość ogólnie, jak na policjanta to w ogóle przypadek typu inżynieria genetyczna. Ale ostra dyscyplina w domu skończyła się ostrym buntem po podstawówce - oczywiście nie publicznie, a w tzw. wolnym
  • Odpowiedz
@heralekk: moja koleżanka z liceum (rocznik 1989 here) 3 razy latała na gb party, gdzie w mieszkaniu było >30 mirków. Każdy z nich ją peklował. Za 1 i 2 razem była z koleżanką (też mega szonem). Tylko jak je potraktowali jak worki na nasienie i wywalili je z mieszkania o 2, czy 3 w nocy i musiały uciekać przed menelami (szybko poczuli, co to za dziewczyny, bo były tam z
  • Odpowiedz
@platiumblond: nie, to nie jest totalny upadek. To jest tego totalne przeciwieństwo. To jest dowód na to, że ludzie to zwierzęta. Gdyby ludzie tylko mogli, to by cp4li, r0chali się, sr0li, żarli i tak na zmianę. Takie przypadki nam to przypominają. I dobrze, że to się mówi, bo to pomaga nam wszystkim. Tak, to jest żenujące, ale jak mówisz na anonimowym portalu, nikt nie doxuje i nie podaje danych, to
  • Odpowiedz