Mając te 18 lat mieszkałem w dwupokojowej ciupie 40 metrów kwadratowych, a rówieśniczki wtedy same leciały na starszych, albo zamożniejszych.
@mirko_anonim: Zawsze najbardziej bawi w tych baitach xD nastolatki i studentki lecące na steryczałych dziadów po 30stce to jest maks promil dziewczyn i to te największe karyny golddiggerki.
Oczywiście, tak, muszę często ćwiczyć, by nie skończyć jak moi statusiali rówieśnicy. Ale mówię, macie po latach możlwiości, celujcie w młody, dobry target jeśli oczywiście druga strona jest zainteresowana
@mirko_anonim: ale masz projekcje na temat życia innych. Rozumiem, ze ci co nie cwiczą nie mają ładnych lasek? Bejt jak cholera, ale cóż.
@pianinka: wniosek wyciągnięty na podstawie twojego najbliższego otoczenia - wiarygodny jak cholera ( ͡°͜ʖ͡°) Akurat sam osobiście znam takie przypadki. Ani ci goście nie "stetryczali" ani te laski to nie karyny o dziwo. Inb4 dowód anegdotyczny. No tak, tak samo jak twój.
✨️ Autor wpisu (OP): @Mezomorfix pisałem, że jeśli to nie przetrwa próby czasu to nic straconego, ważna jest chwila
@pianinka polecam zagladać na na tiktoki, gdzie różnice więku bywają większe. Sekret w tym, ze nie można być ulanym brzuchaczem z twarzą ojca, któryc odchowuje trojkę dzieci. Mi samemu dają 28 lat jak mnie nie znają, więc w czym problem kobieto? Ile masz lat, że tak cię ten wpis uszczypnął?
@mirko_anonim: tiktoki to specyficzne środowisko mające nijak do rzeczywsitości podobnie jak instagram - patrząc tylko na socialmedia masz wrażenie że każdy ma zajebiste życie i jeździi sobie ciągle na wakacje albo łazi po kawiarniach
Sekret w tym, ze nie można być ulanym brzuchaczem z twarzą ojca,
@Mezomorfix: młodsza kobieta zdecyduje się na związek ze starszym, tylko wtedy jak ten jest chadem albo będzie mieć jakieś korzyści. Dla młodych kobiet w wieku nastoletnim faceci 30+ to już dziadki
Mam kumpla Chada który ma lvl 34 i kobietę lvl 20 spotyka się z nią już około dwa lata i jest to jedna z najbardziej ogarniętych lasek jakie w życiu spotkałem.
@pymbelak: gorzej jak laska osiągnie wiek 40+ jeszcze młoda, a u boku będzie miała skrzypiącego dziada - jezeli zdrowie dopisze to ok, ale za to z mentalnoscią różnicy pokolenia. Nie widze tego na dłuższy związek.
Jako obserwator uważam, że nie masz racji. Co prawda ja poprzedstaję na divach, ale wychodzę z założenia, że jak się przekrotczy 25 lat albo masz już doświadczenia, lbo rezygnujesz, albo jak op z wyznania wynagradzasz sobie otwartą, niezobowiazujacą relacją z o wiele młodszą kobietą. Jeśli masz powyżej 25 lat rówieśniczka ma już swoje bagaże, inne oczekiwania wobec życia, brak tej iskry, brak emocji. I obsesja co musiała
@Wszystko_albo_nic: facet 55 lat to dla ciebie dziad? Nawet zwykły gość który w miarę o siebie dba w tym wieku będzie w dobrej formie a co dopiero gość z chadowymi genami, Chady mają genialna genetykę przez co utrzymuja sie w dobrej formie nawet zabardzo o siebie nie dbając oraz długo wyglądają młodo(ten mój kumpel wygląda na dychę mniej)
@pianinka Racja to jest promil dziewczyn, chyba że tym dziadem będzie
Nawet jezeli zarzutka to co? Dupka piecze?
@mirko_anonim: Zawsze najbardziej bawi w tych baitach xD nastolatki i studentki lecące na steryczałych dziadów po 30stce to jest maks promil dziewczyn i to te największe karyny golddiggerki.
@mirko_anonim: ale masz projekcje na temat życia innych.
Rozumiem, ze ci co nie cwiczą nie mają ładnych lasek?
Bejt jak cholera, ale cóż.
Akurat sam osobiście znam takie przypadki. Ani ci goście nie "stetryczali" ani te laski to nie karyny o dziwo.
Inb4 dowód anegdotyczny. No tak, tak samo jak twój.
@pianinka polecam zagladać na na tiktoki, gdzie różnice więku bywają większe. Sekret w tym, ze nie można być ulanym brzuchaczem z twarzą ojca, któryc odchowuje trojkę dzieci. Mi samemu dają 28 lat jak mnie nie znają, więc w czym problem kobieto? Ile masz lat, że tak cię ten wpis uszczypnął?
@mirko_anonim: tiktoki to specyficzne środowisko mające nijak do rzeczywsitości podobnie jak instagram - patrząc tylko na socialmedia masz wrażenie że każdy ma zajebiste życie i jeździi sobie ciągle na wakacje albo łazi po kawiarniach
Mam kumpla Chada który ma lvl 34 i kobietę lvl 20 spotyka się z nią już około dwa lata i jest to jedna z najbardziej ogarniętych lasek jakie w życiu spotkałem.
Jako obserwator uważam, że nie masz racji. Co prawda ja poprzedstaję na divach, ale wychodzę z założenia, że jak się przekrotczy 25 lat albo masz już doświadczenia, lbo rezygnujesz, albo jak op z wyznania wynagradzasz sobie otwartą, niezobowiazujacą relacją z o wiele młodszą kobietą. Jeśli masz powyżej 25 lat rówieśniczka ma już swoje bagaże, inne oczekiwania wobec życia, brak tej iskry, brak emocji. I obsesja co musiała
@pianinka Racja to jest promil dziewczyn, chyba że tym dziadem będzie