Wpis z mikrobloga

Mając te 18 lat mieszkałem w dwupokojowej ciupie 40 metrów kwadratowych, a rówieśniczki wtedy same leciały na starszych, albo zamożniejszych.

@mirko_anonim: Zawsze najbardziej bawi w tych baitach xD nastolatki i studentki lecące na steryczałych dziadów po 30stce to jest maks promil dziewczyn i to te największe karyny golddiggerki.
  • Odpowiedz
Oczywiście, tak, muszę często ćwiczyć, by nie skończyć jak moi statusiali rówieśnicy. Ale mówię, macie po latach możlwiości, celujcie w młody, dobry target jeśli oczywiście druga strona jest zainteresowana

@mirko_anonim: ale masz projekcje na temat życia innych.
Rozumiem, ze ci co nie cwiczą nie mają ładnych lasek?
Bejt jak cholera, ale cóż.
  • Odpowiedz
@pianinka: wniosek wyciągnięty na podstawie twojego najbliższego otoczenia - wiarygodny jak cholera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat sam osobiście znam takie przypadki. Ani ci goście nie "stetryczali" ani te laski to nie karyny o dziwo.
Inb4 dowód anegdotyczny. No tak, tak samo jak twój.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Mezomorfix pisałem, że jeśli to nie przetrwa próby czasu to nic straconego, ważna jest chwila

@pianinka polecam zagladać na na tiktoki, gdzie różnice więku bywają większe. Sekret w tym, ze nie można być ulanym brzuchaczem z twarzą ojca, któryc odchowuje trojkę dzieci. Mi samemu dają 28 lat jak mnie nie znają, więc w czym problem kobieto? Ile masz lat, że tak cię ten wpis uszczypnął?
  • Odpowiedz
polecam zagladać na na tiktoki,

@mirko_anonim: tiktoki to specyficzne środowisko mające nijak do rzeczywsitości podobnie jak instagram - patrząc tylko na socialmedia masz wrażenie że każdy ma zajebiste życie i jeździi sobie ciągle na wakacje albo łazi po kawiarniach

Sekret w tym, ze nie można być ulanym brzuchaczem z twarzą ojca,

. Mi samemu dają 28 lat jak mnie
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: młodsza kobieta zdecyduje się na związek ze starszym, tylko wtedy jak ten jest chadem albo będzie mieć jakieś korzyści. Dla młodych kobiet w wieku nastoletnim faceci 30+ to już dziadki

Mam kumpla Chada który ma lvl 34 i kobietę lvl 20 spotyka się z nią już około dwa lata i jest to jedna z najbardziej ogarniętych lasek jakie w życiu spotkałem.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @Mezomorfix

Jako obserwator uważam, że nie masz racji. Co prawda ja poprzedstaję na divach, ale wychodzę z założenia, że jak się przekrotczy 25 lat albo masz już doświadczenia, lbo rezygnujesz, albo jak op z wyznania wynagradzasz sobie otwartą, niezobowiazujacą relacją z o wiele młodszą kobietą. Jeśli masz powyżej 25 lat rówieśniczka ma już swoje bagaże, inne oczekiwania wobec życia, brak tej iskry, brak emocji. I obsesja co musiała
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: facet 55 lat to dla ciebie dziad? Nawet zwykły gość który w miarę o siebie dba w tym wieku będzie w dobrej formie a co dopiero gość z chadowymi genami, Chady mają genialna genetykę przez co utrzymuja sie w dobrej formie nawet zabardzo o siebie nie dbając oraz długo wyglądają młodo(ten mój kumpel wygląda na dychę mniej)

@pianinka Racja to jest promil dziewczyn, chyba że tym dziadem będzie
  • Odpowiedz