Aktywne Wpisy
MarekKucharz +69
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +110
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

@sayanek: @chemikkieszyk:
Dzięki, rozumiem. Czyli powinienem ubezpieczyć się dobrowolnie i płacić około 700pln miesięcznie, jest to wykonalne, choć nie powiem, kieszeń to odczuje i wydaje się być niesprawiedliwe, bo dlaczego płacąc podatki w Polsce, żyjąc tutaj, kupując towary i usługi i tak dalej, Polak musi płacić 700zł :(
Jeszcze martwi mnie jedna rzecz: co zrobić, by nie zabulić tej nieszczęsnej kary, która jest przez przerwę w braku ubezpieczenia?
@programista15cm: a co w tym dziwnego? Pracuję zdalnie, firma jest w UK, żyję i mam dom w Polsce.
#kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Opłatę na NFZ płacisz przy umowie o pracę a nie przy VAT na produktach czy usługach :)
PS. Dlaczego nie odpowiedziałeś anonimowo w tamtym poście, tylko stworzyłeś nowy?
@mirko_anonim: ale jak pracujesz w UK bez rezydencji? na uop?
Bo ze mozna b2b