Aktywne Wpisy

Ryksa +95
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +13
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#wroclaw #polityka
źródło: obraz_2024-04-16_124834319
PobierzPominął też wątek "wymiany urzędniczej". Bo wroclawskich radnych to może nie będzie we Wroclawiu zatrudniac tylkow zaprzyjaznionych gminach i vice versa
Przecież to jest taki p---------e, że to się w głowie nie mieści. Jaca już wszystko powie byleby go zostawili na następną kadencję. A z tymi pucharami europejskimi to już w ogóle odleciał. Drużyna ostatnie lata ledwo się w lidze utrzymywała, w tym roku jest wyścig żółwi o MP i on myśli,
źródło: comment_1659439112aNiFFCsoUHFaYE9M3LrqbI
PobierzZawsze można też się dogadać z innym miastem i zatrudnić od nich, a tych wrocławskich tam. Chyba nawet już się tak dzieje ale co tam (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file713038968269813583
Pobierz