@dddobranoc: Ten projekt jebnie szybciej niż myślą, niema tego boom na który czekali! ba! 75% osób które to kupiło jawnie pisze że gorszy sikacz niż tiger i więcej tego nie kupia.
@Jax89: Znajoma która pracuje w Żabie powiedziala, ze te całe Doze słabo idzie. Dziki natomiast bardzo dobrze schodzą, do tego stopnia że mają braki w niektórych smakach (Głównie ten Orange i Peach)
Osobiście mam w dupie WK, a ich energole kupuje bo mają zajebisty smak (I właśnie o to w tym chodzi). Dozę Buddy jest na odwrót, sikacz promowany jego osobą
@matiJ: Tymbardziej że dwóch bliskich znajomych jest zamieszanych w przekręty VAT, w tym jeden siedzi od 6 msc a wyłudzenie 80mln euro VAT-u na luksusowych autach. Człowiek z reguły obraca się w osobnym do niego towarzystwie. Dres nie będzie trzymać z kujonami, a jeśli tak to się stanie jednym z nich. Bezdomny nie trzyma z milionerami, a jeśli by trzymał, to prawdopodobnie też stałby się jednym z nich. Jeśli chcesz
@47e225fbde01e447c74d3254752fe100 budda spokojnie my wiemy jak dziala rozlewanie energoli do puszek to nie jest wiedza tajemna. My mowimy ze jak doze za 5zl sie nie bedzie sprzedawalo to nic sie nie stanie.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście mam w dupie WK, a ich energole kupuje bo mają zajebisty smak (I właśnie o to w tym chodzi). Dozę Buddy jest na odwrót, sikacz promowany jego osobą