@mirko_anonim: jak się za długo jest samemu to później ciężko się przestawić. Masz swoje przyzwyczajenia i zajęcia. Libido spada i zauważasz że lepiej być samemu. U kobiet jest podobnie. Ile razy słyszało się od starej panny że ona nie będzie gaci prać.
A i jeszcze jest zjawisko polegające na kupieniu kota lub psa, który zastępuje partnera lub/i rodzinę.
Czasy są takie że śmiało można kroczyć przez życie samemu i czerpać
@rekkin: @mirko_anonim jakbym o sobie czytał, człowiek widzie jakąś ładą dziewczynę, zawiesi na chwilę oko i tyle, zero pajacowania itp. może to też przez to, że jestem po ślubie i nie muszę się uganiać za nikim, zero potrzeb
@mirko_anonim: ludzie tu wymyślają jakieś górnolotne tezy o osiągnięciu oświecenia w relacjach damsko-męskich, ale to wszystko cope bo powody są znacznie prostsze: - spadek libido z wiekiem (=/= niski teść) -> mniej motywacji do poznawania kobiet - zmęczenie życiem i mniej energii -> mniej sił do poznawania kobiet - zdziadzienie, czyli coraz mniejsza chęć do zmian i wychodzenia ze strefy komfortu -> mniej chęci do poznawania kobiet
@mirko_anonim: nie traci się, ja myślałem że tracę ale to nie o to chodzi. Po prostu drastycznie spada ci poczucie własnej wartości lub kobiety w twoim otoczeniu starzeją się, poszukaj młodszych kobiet albo podnieś poczucie własnej wartości to znowu zyskają w twoich oczach.
@neverwalkalone: jezu ale ty jesteś męczący. zabawne że zarzucasz mi jakis "freethinking", kiedy sam cały czas masturbujesz się do swojej pozornej inteligencji. jak już wspomniałem daruj sobie to wytykanie wrzucania do jednego wora bo sam to nagminnie robisz. gdybyś był tym oświeconym mastermindem to już dawno byś zauważył tą hipokryzję.
no i szkoda że nie odniosłeś się do jednego prostego argumentu który obala tą całą potęgę świadomości:
@czescmampytanie: yup zgadzam się z tym co piszesz. Te całe mityczne dojrzewanie kobiet i mężczyzn to tylko i wyłącznie fizyczne starzenie. Zarówno ciała jak i mózgu
Wykopki: Głupie Polki dają się zmanipulować przez Żydów, ja to bym się nigdy nie dał zmanipulować przez social media Też wykopki: #zydkrecikorba #p0lka #heheszki
A i jeszcze jest zjawisko polegające na kupieniu kota lub psa, który zastępuje partnera lub/i rodzinę.
Czasy są takie że śmiało można kroczyć przez życie samemu i czerpać
może to też przez to, że jestem po ślubie i nie muszę się uganiać za nikim, zero potrzeb
- spadek libido z wiekiem (=/= niski teść) -> mniej motywacji do poznawania kobiet
- zmęczenie życiem i mniej energii -> mniej sił do poznawania kobiet
- zdziadzienie, czyli coraz mniejsza chęć do zmian i wychodzenia ze strefy komfortu -> mniej chęci do poznawania kobiet
tak na prawdę
no i szkoda że nie odniosłeś się do jednego prostego argumentu który obala tą całą potęgę świadomości: