Aktywne Wpisy
rozentuzjazmowany +192
darknightttt +6
Chce zostawić faceta zaraz po świętach. Problem jest taki, że kupił nam zagraniczną wycieczkę na sylwestra.
Nie ma opcji na zwrot tego co zapłacił. Teraz nie ma możliwości żebym mu oddała bo będę mieć bardzo duże wydatki i nie ucieknę przed tym.
Zastanawiam się co robić.
Nie chce z nim nigdzie jechać.
#zwiazki
Nie ma opcji na zwrot tego co zapłacił. Teraz nie ma możliwości żebym mu oddała bo będę mieć bardzo duże wydatki i nie ucieknę przed tym.
Zastanawiam się co robić.
Nie chce z nim nigdzie jechać.
#zwiazki
Zapraszam do przeczytania komentarzy psiar, że to wina dziecka.
#psiarze #bekazpodludzi #truestory #lodz #bekazrozowychpaskow
@trololo55 a jak można obwiniać dziecko, które sobie tylko szło o to, że je ugryzł pies, który podbiegł?
Już widzę, jak JRT podbiega do dziecka, żeby je ugryźć XD
To jasne, że właściciel KAŻDEGO psa powinien panować nad zachowaniem zwierzaka.
JRT to taki "słodziak", do którego dzieci bardzo chętnie same podchodzą, i wyciągają do niego łapki, żeby pogłaskać. Na 99% w tej sytuacji było podobnie. Niestety większość JRT nie toleruje takiego zachowania i stąd pewnie ślad zębów na
Mój sąsiad jest alkoholikiem i nie znęca się nad rodziną. Czy to dowodzi, że każdy alkus jest aniołkiem?
@WielkiNos: Już raz jednemu pchlarzowi wbilem do głowy, że nie należy podbiegac do losowych ludzi o gryźć ich po nogawkach
A ja wierzę. Sama widziałam jak ratlerek wybieg z windy i tuż po otwarciu drzwi wgryzł się bez żadnego ostrzeżenia w łydkę faceta, który stał obok.
Prawda o psach jest taka, że nie gryzą... do pierwszego razu @dominowiak
@Nembutal: ja mówię o ewentualnym wyjątku, ty mówisz o oczywistym wyjątku.
Znam sporo JRT i ich właścicieli (powiedzmy, że około 20) i jako właściciel JRT wiem, ze to są psy z natury łagodne i towarzyskie (oczywiście do pewnego stopnia), szczególnie wobec dzieci.
TAK, może się zdarzyć WYJĄTEK, gdzie p------y właściciel "zepsuje" psa i będzie on
pies > drożdże > kobieta > psiara
Jak tak było to bardzo dobrze że bachora u----ł. Zwierzęta bez powodu nie atakują. Małoprawdopodobne aby dziecko z matką sobie grzecznie szło a pies postanowił je ugryźć bez powodu.
Jakbym miał dziecko i widział jakiegoś psa to wziąłbym je za rękę, a jakby chciało