Aktywne Wpisy
Ana77 +92
Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych ludzi, którzy właśnie siedzą sami w chacie przed komputerem, jedzą słodycze i nie chce im się nic konkretnego robić.
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
ulath +2
hej Mireczki, wpadła nam w oko działka o dziwnym kształcie. super lokalizacja, blisko miasta wszystko nam pasuje. ale zastanawiam się jakie ma wady? oprócz tego ze trzeba będzie kopać i ciągnąc wodę i prad ok 100m
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
Witam,
Jako świeży kierowca zaliczyłem pierwszą stłuczkę.
Pokonał mnie słupek pod biedronką.
Samochód kosztował mnie 3.5k (do dalszej nauki). Citroen C2 1.4l S&S 2008.
Ile kosztowało by lakierowanie/naprawa/wymiana zderzaka?
Pozdrawiam
https://heisslufttechnik.pl/produkt/leister-triac-at-do-dysz-wkrecanych/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI15jFkfWriQMVLFCRBR1bkQMtEAAYAiAAEgJmhPD_BwE