Wpis z mikrobloga

Nikt mi nie wmówi, że ten wielki, biały klocek/powerbank/kontener w jakikolwiek sposób wpasowany jest w panoramę centrum.

Po prostu nie i nie, projektant popisał się bezguściem totalnym i po takim "dziele" powinno się mu cofnąć uprawnienia do wykonywania zawodu.

#warszawa #polska
waro - Nikt mi nie wmówi, że ten wielki, biały klocek/powerbank/kontener w jakikolwie...

źródło: Gawy5CSXAAAo1QI

Pobierz
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@waro: ogólnie to ja widzę na tym zdjęciu jeden wielki p--------k wokół pałacu, bez ładu i składu.
I ten powerbank wcale nie odstaje
  • Odpowiedz
@waro bardzo ładnie się komponuje z tym u----------m Pałacem Stalina. Jak byłem w Wawie 3 lata temu to stała tam chyba buda z kebabem, jak z lat 90'. Generalnie Warszawa to straszny syf.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 5
ogólnie to ja widzę na tym zdjęciu jeden wielki p--------k wokół pałacu, bez ładu i składu.

@Rad-X: a to prawda.

Ale to raczej niedobrze, że już jesteśmy w dupie i jeszcze na dodatek zaczynamy się w niej urządzać.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 6
Warszawa to straszny syf.

@jutokintumi: Przesiadka na centralnym to nie cała Warszawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirun1717: no, jest jeszcze dworzec zachodni. Tam nawet można poczuć klimat PRLu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 24
@waro Miło że centra magazynowo-logistyczne budowane zwykle gdzieś wśród pól wkraczają do centrum europejskiej stolicy, to może zmniejszy ślad węglowy przesyłek.
  • Odpowiedz